Keresés ebben a blogban

2010. október 27., szerda

Sziasztok!

Egy kis valtozas az oldalon. Kerlek ha tetszik ill. nem jelezd itt az oldalon. Koszonom szepen!

4 megjegyzés:

Dinaa. írta...

szia
nekem tetszik :D
amugy Chat hogyhogy nincs a blogon?
puszi

Ismile írta...

Szia Köszi. Jó, hogy kérded mert már terveztem csak nem találtam jó oldalt még... De ha esetleg tudsz egyet ahonnan letudnám szedni, nagyon hálás lennék érte és küldd el a linkjét erre az e-mail címre: vampirediariestiltottvagy@gmail.com

Effy ♥ írta...

Szia :)
Lily kért meg, hogy írjak neked ezzel kapcsolatban, mert ő nem ért hozzá.
Van egy nagyon jó és egyszerű ilyen program. A weboldala: http://cbox.ws
Gyorsan el is magyarázom, hogy hogyan kell, ha gondolod :) Ha rámész az oldalra, látsz egy olyat, nagy, piros betűkkel, hogy: Get your own free Cbox now! Erre katt, regisztráció (pár lépés az egész), belépsz (vagy bejelentkezve maradsz, nem emlékszem...) az oldal tetején van olyan, hogy Look & Feel, arra katt. Ott próbálgass ki minden menüpontot, aztán döntsd el, mi tetszik :) (Bár az edit CSS-be jobb nem beletúrkálni xD) Ha végeztél (és mindent mentettél!), van egy olyan, hogy Publish! Ott html-kódot kapsz, azt beilleszted az oldaladra, és meg is van :)
Bocs, ha ezt már próbáltad és nem tetszett, és akkor is, ha fölöslegesen szövegeltem :S
Szia :) Ha segítség kellene ilyenben, szólj Lilynek, ő meg szól nekem :) Puszi :)

Ismile írta...

Nagyon szépen köszön a segítséget. Valami ilyesmikre gondoltam de akárhány oldalt végignéztem egyiken sem volt olyan ami tetszett és illett volna az oldalhoz. Nagyon köszönöm még egyszer MINDENKI nevében.