Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 28., vasárnap

Sziasztok!

Még mindig nem az új fejezettel zaklatlak titeket.... Megkapta(tátok) a blog(ti) a 8.-ik díját. Dorka: Ismét hálás köszönet érte. Ez nekem nagyon sokat jelent :)
 Szabályok:
- Tedd ki a logót!
- Írj magadról egy kis szösszenetet!
- Küldd tovább 5 írónak!

Magamról:
1994. 07.20.-án születtem Pécsett. 8 évig zeneiskolába jártam, aminek sajnos két éve véget kellett vennem. Vagyis annyira nem sajnálom, mert volt "néhány" emberke, akitől örömmel vettem "könnyes" búcsút. Jelenpillanatban kereskedelmet tanul egy helyi középiskolában. Szeptemberben megkezdem a 11-ik osztályt...
Vannak pillanatok mikor elgondolkozom a jövőmön, ilyenkir a blog jut eszembe. Vannak pillanatok mikor megijedek. Ez úgy értem, hogy nem jön semmi jel, hogy olvastok, vagy ilyesmi... És az ilyen pillanatokban félek... félek, hogy elveszítek egy olyan valamit, ami már az életem részévé vált. Ez az egész olyan,mint a levegő. Az élethez elkerülhetetlen a levegővétel. Nekem Ti adtok erőt, hogy ezt csináljam. Emlékeztek arra a két emberre aki szidta a történetem? Sokan álltatok mellettem, ami nagyon sokat jelent számomra. Nekem Ti vagytok az élet. Ha egyszer abba kéne hagynom ezt az egészet, talán beleőrülnék. De mit tehetek? Írás nélkül az életem egy nagy nulla... Mikor a nyaralásból hazamentem, másnap az volt az eslő, hogy folytassam a következő fejezetet. És ezt Nektek köszönhetem. Olyan sikert értem el a körötökben, amiről csak álmodtam. Ezt Ti akartátok így, és köszönöm. Hálás vagyok érte.

5 blog, vagyis több, mert lehetetlen dönteni :) :
- http://tvd-vmprnaplkfanfiction.blogspot.com/
- http://slytherinsorgryffindors.blogspot.com/
- http://dina-elena-jeremy.blogspot.com/
- http://vampirostortenetek.blogspot.com/
- http://lion-and-lamb-hun.blogspot.com/
- http://nina-and-ianbynina.blogspot.com/
- http://diariodiisabella.blogspot.com/
- http://revengenlove.blogspot.com/
- http://vampirediaresbynina.blogspot.com/
- http://atiltottszerelem.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések: